Faalangst gefikst – groepstraining 8-12 jaar

Groepstraining faalangst 8-12 jaarGroepstraining ‘Je Faalangst Gefikst’ 8-12 jaar

Twee keer per jaar start een nieuwe groepstraining ‘Je Faalangst Gefikst’ voor kinderen van 8-12 jaar.

Het doel van deze training is om kinderen handvaten te bieden om om te gaan met situaties waarin zij faalangst ervaren. Door laagdrempelige informatie, oefeningen en spelvormen wordt het zelfvertrouwen vergroot. De kinderen kunnen nieuwe vaardigheden ontdekken om anders te reageren op faalangstige momenten.

Kleine groep met persoonlijke aandacht

We werken met een klein groepje kinderen tegelijk met 2 ervaren en professionele trainers/coaches. Zo kunnen we waarborgen dat alle deelnemers persoonlijke aandacht krijgen.

De deelnemers ontvangen een praktische werkmap die mee naar huis gaat en elke week tijdens de training wordt aangevuld. In deze map staan de invuloefeningen, verhalen en creatieve opdrachten waar we in de training mee werken. De werkmap bevat een aparte bijlage voor ouders met achtergrondinformatie over faalangst en tips/adviezen voor thuis (en op school).

Extra aanbod voor ouders

Naast de hulp die we de kinderen hiermee bieden en de informatie die we via de werkmap aan ouders verstrekken, verzorgen we ook een extra informatie avond, die apart gepland wordt. Ouders van deelnemers aan de training kunnen hier met korting aan deelnemen (u kunt uw interesse hierin aangeven op het deelname formulier van uw kind).

Praktische informatie:

Adres: de groepstrainingen vinden plaats op de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk

Trainingsdata: volgen twee keer per jaar

Kosten: EUR 299,00 incl. werkmap en thee/siroop met lekkers tijdens de training van 7 bijeenkomsten.

Informatie avond voor ouders: 19.45-21.15 uur
(datum volgt zodra de startdatum van de training is vastgesteld)

Opgeven kan met een mail aan info@faalangstcentrumrotterdam.nl
Heeft u interesse? Mail snel, want vol=vol.