De trainers

De trainers van Faalangstcentrum Rotterdam stellen zich voor:

Trainer Marielle HageMarielle Hage
Rotterdam

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Mariëlle Hage: echtgenote, moeder, trainer en coach voor kleine en grote mensen. Als gediplomeerd professioneel coach  heb ik mij door opleiding gespecialiseerd in de onderwerpen weerbaarheid en faalangst.

Vanuit mijn praktijk in Rotterdam (De Hoofdzaak Coaching) werk ik sinds 2014 zowel voor particulieren als scholen aan het vergroten van (sociale) weerbaarheid en zelfvertrouwen. Het onderwerp faalangst ligt mij na aan het hart, want faalangst werkt belemmerend en brengt spanning met zich mee. Na een nieuwe, verdiepende bijscholing over faalangst heb ik het initiatief genomen voor de opzet van ‘Faalangstcentrum Rotterdam’. Samen met kundige collega’s help ik kinderen, tieners en volwassenen in Rotterdam hun faalangst te hanteren. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Nicole de Gruijter
Berkel en Rodenrijs

Hallo, ik ben Nicole de Gruijter.; vrouw, moeder, coach en opvoeddeskundige.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg ben ik in 2015 mijn eigen coachingspraktijk (Intense kinderen) begonnen. Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen (en hun ouders) die de wereld intenser beleven. Kinderen die opmerkzaam in de wereld staan, diep nadenken, veel aanvoelen en  moeite hebben alle sensaties en emoties te uiten of los te laten.  De wijze waarop zij dit laten zien is heel divers, faalangst is een thema waar deze kinderen regelmatig mee worstelen. Thuis, op school, de sportclub en ook veel van hun ouders herkennen hier wel wat van.

Toen Marielle mij vroeg om samen te werken binnen faalangstcentrum Rotterdam was ik dan ook direct enthousiast. Ik zet mijn kennis, ervaring en enthousiasme graag in om u en uw kinderen te laten ervaren hoe het is om vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan!