De trainer

De trainer van Faalangstcentrum Rotterdam stelt zich voor:

Trainer Marielle HageMarielle Hage
Rotterdam

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Mariëlle Hage: echtgenote, moeder, trainer en coach voor kleine en grote mensen. Als gediplomeerd professioneel coach  heb ik mij door opleiding gespecialiseerd in de onderwerpen weerbaarheid en faalangst.

Vanuit mijn praktijk in Rotterdam (De Hoofdzaak Coaching) werk ik sinds 2014 zowel voor particulieren als scholen aan het vergroten van (sociale) weerbaarheid en zelfvertrouwen. Het onderwerp faalangst ligt mij na aan het hart, want faalangst werkt belemmerend en brengt spanning met zich mee. Na een nieuwe, verdiepende bijscholing over faalangst heb ik het initiatief genomen voor de opzet van ‘Faalangstcentrum Rotterdam’. Samen met kundige collega’s help ik kinderen, tieners en volwassenen in Rotterdam hun faalangst te hanteren. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Vacature

Trainer Nicole heeft een mooie carrière switch gemaakt en staat vanaf heden voor de klas in het basisonderwijs. Superfijn voor de kinderen die ze les gaat geven, want met Nicole voor de klas wordt elk kind gezien.
Uiteraard wens ik Nicole veel plezier en succes als juf!
Op dit moment kan je nog bij Mariëlle terecht voor hulp bij faalangst. Kijk maar op haar website: http://www.dehoofdzaakcoaching.nl.